Grethe + Thomas = sant

I helgen fotograferte jeg mitt siste bryllup! Siden jeg i vår tok beslutningen om å begrense fotograferingene mine til gravid, nyfødt og baby, så har jeg ikke tatt på meg flere bryllupsfotograferinger, men helgens brudepar booket meg allerede i fjor høst, så de hadde jeg allerede på kalenderen da.

Når man velger å gifte seg i midten av desember, så er alltid værforhold et stort spenningsmoment når det gjelder bildene. Men, dette brudeparet hadde nok kontakter med høyere makter, for til tross for at regnet bøttet ned på vei til location, så klarnet det opp i et par timer, tidsnok til at vi fikk tatt noen flotte bilder i Molde sentrum!

Pga sen vielse så ble vi enige om å ta brudeportrettene før vielsen, og på taket av Plassen så fikk brudgommen se sin brud for første gang. Bildene fra det øyeblikket er bare magisk! ❤

Videre så fulgte jeg de under vielsen, og fikk tatt viktige øyeblikksbilder fra den spesielle stunden. Gjestene fikk derfor beskjed om å la mobilkameraer og andre kameraer ligge, og de var tilstede under hele vielsen!

Tusen takk for at jeg fikk være med på en del av deres spesielle dag, Grethe og Thomas, det var en glede å følge dere litt på veien!

Riktig til lykke på resten av ferden! ❤

Categories: BryllupTags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s