Familiefotografering – hjemme hos

Torsdag var jeg på besøk hos en fantastisk familie. Familien består av hele sju personer, og dette som et resultat av kjærligheten mellom to fine mennesker.

Fem barn, i alderen 2 til 13 år, er ikke den letteste oppgaven å samle for bilder, men med litt lek, morro og overtalelse så klarte vi å få samlet alle, og også fått noen fine bilder av hver enkelt. Og ikke minst – de to som har skapt denne familien.

Familien driver en gård på innsiden av Averøy, så når de spurte om jeg kunne ta bilder på deres egen eiendom, så ble jo det selvfølgelig naturlig. Og det viste seg at innsiden av låven hadde et perfekt lys i gårsdagens solskinn!

Men familien er ikke helt komplett, for de skulle ha vært åtte. Et av barna levde kun i mors mave, og ble født som en engel. Jeg var faktisk på sykehuset og fotograferte han og foreldrene den dagen han var født. Han skulle ha blitt 4 år i år, og jeg ville innkoorporere han på et vis i et av bildene, for å vise at selv om han ikke er på denne jorden lenger, så er han likevel en del av familien.

Takk for et virkelig trivelig gjensyn, det var veldig koselig å få møte hele gjengen og få lov å bli litt kjent med dere! ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s