Baby

Mange er veldig opptatt av ettårsfotografering av den lille, men jeg vil på det sterkeste anbefale alle å fotografere babyen mens den er mellom 5 og 9 mnd – FØR den lille sjarmisen blir for mobil.
Jeg fotograferer babyer oftes i studio, men går gjerne utendørs om været tillater det. Alt som trengs for en vellykket utendørs fotografering er bare en dag uten regn, og gode klær på den lille. (Kalde barn er sure barn, så her må man passe på at den lille er god og varm. )
Jeg kan også fotografere hjemme hos dere, hvor vi får mer personlige omgivelser.

Når de er i denne alderen, så ligger de fint i mageleie, noen sitter med støtte eller alene, og de er lette å ha med å gjøre. De leker med tærne sine, og sjarmerer de fleste med sine smil.
Her kan vi få veldig fine bilder, som er virkelig verdt å ha på veggen hjemme!

En slik fotografering tar i underkant av en time, rett og slett fordi det er omtrent så lenge en baby på denne alderen orker å holde humøret oppe. Men på denne tiden så får vi mange herlige øyeblikk, og jeg passer på å få både nærbilder og helbilder av din lille sjarmør.

Dere kan gjerne også ta med storesøsken til en babyfotografering, og få et noen unike bilder av buketten samlet.

Kontakt meg og book babyfotografering av DIN baby i dag!

NB! Har du vært til nyfødtfotografering hos meg så får du 40 % rabatt på grunnprisen til en babyfotografering, og 20 % rabatt på evt. oppgraderingspakke, så lenge du kommer tilbake innen babyen er 8 mnd!