Familiefotografering

Familiefotografering er noe mange tenker på, men ikke så mange tar skrittet og booker det. Før det er for sent, og barna har flyttet ut og bor på vidt forskjellige steder. Eller hva med bilder sammen med de eldste i familien? Hvor mange vil ikke sette pris på et ordentlig bilde sammen med bestemor og bestefar? Et bilde som vil vare i generasjoner!

Familiebilder er noe man bør ta jevnlig, etterhvert som familien vokser og familiemedlemmene vokser. Jeg tør vedde på at man aldri vil angre på en familiefotografering. Tvert imot, man angrer heller på den man kun tenkte på, men aldri fikk booket fordi hverdagslivet kom i veien.
Om det er hverdagslivet som regjerer, så hvorfor ikke få dokumentert det i en livsstilsfotografering? Alt som skjer i en familie går i faser, og om du får en liten flue på veggen som fanger disse små øyeblikkene i disse fasene, så tenker jeg du vil sette pris på akkurat det i ettertid.

En familiefotografering, uansett om dere booker en ordinær en, eller en livsstilsfotografering, tar jeg aller helst utendørs, eller hjemme hos dere. Her får dere en mer naturlig ramme rundt bildene, og det er også lettere for både de voksne og barna, å føle seg mer naturlig og avslappet.

Hva venter du på? Book din fotografering i dag! 😉