Informasjon og betingelser

Alle kunder må gjøre seg kjent med følgende:

Om arbeidsflyten fra fotografering og til bestilling av bilder.
Fotograferingen betales kontant, med kort eller via faktura som sendes per epost i etterkant av fotograferingen. (Evt. faktureringsgebyr kr 100,- tilkommer)
Først når fotograferingen er betalt begynner behandlingstiden på redigeringen å løpe.
Behandlingstiden på redigeringen ligger ordinært på 2-3 uker.
I travle tider og rundt ferietider så må det påregnes noe lengre tid.
Når redigeringsarbeidet er ferdig får kunden tilgang til et passordbeskyttet visningsgalleri på nett.
Utifra dette visningsgalleriet velges hvilke bilder kunden ønsker å kjøpe.
Visningstime i Mitt lille studios kontorlokaler bestilles for de som måtte ønske det.
Når bildebestilling er mottatt sendes det ut faktura for denne.

Visningsgalleri:
Visningsgalleriet er åpent i 4 uker. Om kunden ikke bestiller noe innen de 4 ukene vil galleriet bli lukket. Om kunden da ønsker å åpne galleriet igjen vil det tilkomme et gebyr på kr 250 per uke galleriet er åpent. Har dere bestilt bilder fra galleriet tidligere og ønsker å åpne galleriet igjen for å gjøre etterbestillinger, vil det ikke koste noe

NB! Mottas det ikke bestilling innen 4 uker etter motatt kundegalleri, vil kunden bli fakturert for den minste pakken i prislisten, og forplikter seg til å kjøpe denne. Fotografen vil da velge ut 5 bilder som eksporteres til digitale filer, samt 8 bilder til albumet.
Skjer det noe uforutsett eller noen hendelser som gjør at dere blir forhindret til å bestille innen de fire ukene etter motatt kundegalleri så gi beskjed snarest mulig!

Bestilling av bilder
Bildebestillingen gjøres direkte under visningstime eller sendes pr epost til mittlillestudio@gmail.com.
Bestilles bilder på visningstime kan denne betales med det samme (jeg har kortleser) eller det kan sendes faktura. Bilder som bestilles pr epost blir fakturert. Fakturagebyr på kr 100,- tilkommer.

Digitale bildefiler
Alle bildepakkene inkluderer digitale bildefiler. Disse filene har 2000 pixler på den korteste siden, og kan printes med minste side på maks 20 cm for å få et godt printresultat. Ønskes print eller fotoprodukt større enn dette har jeg veldig gode tilbud fra profesjonelle printlaber, og dette etterbestilles direkte hos meg.
Jeg garanterer ikke for kvalitet, fargegjengivelse, riktig eksponering og kontrast på print og fotoprodukter som ikke er levert av Mitt lille studio AS.

Copyright og eierskap
Alle bildene fra fotograferingen har Mitt lille studio AS copyright og rettighetene til, ihht Åndsverkloven. All kopiering, scanning og reproduksjon av bilder er strengt forbudt.
Ved kjøp av digitale filere gis et begrenset Copyright eierskap i bildene med følgende betingelser: De digitale bildene blir deres til personlig bruk. De digitale filene kan ikke videreselges eller brukes kommersielt. Slike henvendelser skal videresendes til Mitt lille studio.

Markedsføring:
Mitt lille studio AS forbeholder seg retten til å bruke bildene til markedsføring og evt. deltagelse i konkurranser, med mindre annet er avtalt med fotografen. Markedsføring kan være publisering på http://www.mittlillestudio.no, utstilling i studio og andre arenaer, informasjonsplakater, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, andre bildedelingssider og sosiale medier og trykte medier. Jeg tar hensyn til kundene mine og legger aldri ut bilder som kan være ufordelaktig for modellen(e). Markedsføring er veldig viktig for at jeg skal kunne drive videre og ha muligheten til å tilby mine tjenester. Jeg ønsker og håper at alle har forståelse for dette. Kunder som ikke ønsker dette må skriftlig gi beskjed om dette til fotografen.

Avbestilling:
Ved avglemt avtale, eller avbestilling senere enn fem dager før avtalt tid, vil det bli fakturert et gebyr på kr 750,-.
(NB! Gjelder ikke ombooking pga sykdom etc.)

FORNØYDGARANTI:
Skulle dere, etter å ha sett bildene i visningsgalleriet, ikke finne minimum 5 bilder dere liker og ønsker og kjøpe, får dere booket en ny fotografering uten kostnad.

Viktig informasjon: Ved søskenfotografering; fotografering av barn mellom 1-5 år

Forberedelser:
Forberedelsene DERE gjøre før fotograferingen er utrolig viktig og har veldig mye å si for hvordan fotograferingen vil bli senere.
Ikke kom på fotografering med et barn som kommer rett fra barnehagen.
Jeg anbefaler alle å være hjemme med barnet dagen de skal fotograferes. Da får de hvilt skikkelig, spist og har hatt en rolig og avslappet morgen. Da er de opplagt og “seg selv” når de kommer til fotografen.
Syke barn er ikke ideelle fotomodeller.
Er barnet ikke i form/ sykt ombooker dere fotograferingen! Ring, send sms eller epost. Dette er viktig at dere som kunde gjør, fordi det er viktig at forutsetningene for fotografering er gode.
Skulle dere komme på fotograferingen selv om barnet har vært i barnehage på forhånd, eller barnet ikke er i form, så gjør vi det beste ut av fotograferingen, men evt. omfotograferinger må bookes til ordinær pris.

Ta gjerne kontakt ved eventuelle spørsmål.

Advertisements

One thought on “Informasjon og betingelser

  1. Pingback: Babykampanje! | mittlillestudio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s