Nyfødt

Nyfødtfotografering er noe av det koseligste jeg gjør som fotograf!

En nyfødtsession er ikke som en vanlig fotografering, og jeg setter alltid av god tid. En gjennomsnittlig nyfødtfotografering tar alt fra 1,5 – 4 timer, men jeg booker ikke inn andre fotograferinger etter en nyfødtfotografering, så lenge jeg har anledning til det, slik at vi ikke blir stresset på tid.
Dere velger om jeg skal komme hjem til dere, eller om dere ønsker å komme i studio. Velger dere studio, så varmer jeg opp studioet til 28-29 grader, slik at den nakne nyfødte er behagelig varm, og roer seg raskt når klærne skal av. Tips til foreldre er å kle seg lett!

Under en nyfødtfotografering så går veldig mye av tiden til mating, byssing og stell av den lille, men husk at jeg har satt av rikelig med tid til dette. Det viktigste er at vi har god tid til å få den lille til å sove, uten stress! Når vi har fått den nyfødte til å sove, så fotograferer jeg så lenge som jeg kan, før kanskje den lille trenger litt mat og kos igjen. Noe tid går også med til å tørke opp uhell fra den lille som noen ganger ligger uten bleie. 😉 Ikke stress på det heller, det meste er vaskbart!

I studio har jeg har rikelig med rekvisita til å bruke i fotograferingen; tepper, kurver, kasser, dukkeseng, luer, hårbånd, etc, men dere må gjerne ta med egne private ting, dersom dere har det. Dette synes jeg bare er koselig, og det er ikke minst kjekt for dere i ettertid å ha noe spesielt i bildene.
Om dere vil ha hjemmefotografering og ønsker at jeg skal ta med noe fra studio, så si bare ifra!

Book helst nyfødtfotograferingen mens du fortsatt er gravid, og gjerne tidlig! Noen måneder er mer populære enn andre, så ta kontakt så snart du vet at du ønsker nyfødtbilder for å være sikker på at jeg har tid til deg og din lille.

En nyfødtfotografering bør skje mens babyen er mellom 4 og 14 dager ny, dog det anbefales å helst ta bildene innen den lille har bikket 10 dager.

Jeg har tatt nyfødtfotografering av nyfødte som er litt forbi denne anbefalte tiden, og jeg gjør det opp til ca 4 uker, men jeg kan ikke garantere at vi får babyen til å sove like tungt.

Om det er noe som helst dere lurer på i forhold til nyfødtfotografering, så nøl ikke med å ta kontakt! Jeg svarer gjerne på spørsmål!

Jeg gleder meg til å fotografere DIN nyfødte lille skatt! ❤