Informasjon og betingelser

Alle kunder må gjøre seg kjent med følgende:

Om arbeidsflyten fra fotografering og til bestilling av bilder.
Fotograferingen betales via faktura som sendes per epost i etterkant av fotograferingen.
Først når fotograferingen er betalt begynner behandlingstiden på redigeringen å løpe.
Behandlingstiden på redigeringen ligger ordinært på 2-3 uker.
I travle tider og rundt ferietider så må det påregnes noe lengre tid.
Når redigeringsarbeidet er ferdig får kunden tilgang til et passordbeskyttet visningsgalleri på nett.
Utifra dette visningsgalleriet velges hvilke bilder kunden ønsker å kjøpe.
1 time bestillingshjelp/ visningstime i Mitt lille studios studiolokaler, på kontoret jeg låner i Kristiansund sentrum, eller via telefon gis de som måtte ønske det, og koster ikke noe ekstra.
Når bildebestilling er mottatt sendes det ut faktura for denne.

Visningsgalleri:
Visningsgalleriet er åpent i 4 uker. Om kunden ikke bestiller noe innen de 4 ukene vil galleriet bli lukket. Om kunden da ønsker å åpne galleriet igjen vil det tilkomme et gebyr på kr 250 per uke galleriet er åpent. Har dere bestilt bilder fra galleriet tidligere og ønsker å åpne galleriet igjen for å gjøre etterbestillinger, vil det ikke koste noe.
Skjer det noe uforutsett eller noen hendelser som gjør at dere blir forhindret til å bestille innen de fire ukene etter motatt kundegalleri så gi beskjed snarest mulig!

Bestilling av bilder
Bildebestillingen gjøres direkte under visningstime eller sendes pr epost til mittlillestudio@gmail.com.

Standardvilkår-NFF
Under fotograferingen må alle kunder signere på en standard modellavtale utarbeidet av NFF. (Norges Fotografforbund) med tilhørende standardvilkår.
Disse vilkårene kan leses her: Standardvilkår-NFF

Digitale bildefiler
Alle kombinasjonspakkene inkluderer digitale bildefiler, eller de kan kjøpes enkeltvis eller i pakker ved kjøp av produkter for minimum kr 2.000,-. Disse filene har 2000 pixler på den korteste siden, og kan printes med minste side på maks 20 cm for å få et godt printresultat. Ønskes print eller fotoprodukt større enn dette har jeg veldig gode tilbud fra profesjonelle printlaber, og dette etterbestilles direkte hos meg.
Jeg garanterer ikke for kvalitet, fargegjengivelse, riktig eksponering og kontrast på print og fotoprodukter som ikke er levert av Mitt lille studio AS.

Copyright og eierskap
Alle bildene fra fotograferingen har Mitt lille studio AS copyright og rettighetene til, ihht Åndsverkloven. All kopiering, scanning og reproduksjon av bilder er strengt forbudt. Ved kjøp av digitale filere gis et begrenset Copyright eierskap i bildene med følgende betingelser: De digitale bildene blir deres til personlig bruk. De digitale filene kan ikke videreselges eller brukes kommersielt. Slike henvendelser skal videresendes til Mitt lille studio.

Markedsføring:
Mitt lille studio AS forbeholder seg retten til å bruke bildene til markedsføring og evt. deltagelse i konkurranser, med mindre annet er avtalt med fotografen. Markedsføring kan være publisering på http://www.mittlillestudio.no, utstilling i studio og andre arenaer, informasjonsplakater, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, andre bildedelingssider og sosiale medier og trykte medier. Jeg tar hensyn til kundene mine og legger aldri ut bilder som kan være ufordelaktig for modellen(e). Markedsføring er veldig viktig for at jeg skal kunne drive videre og ha muligheten til å tilby mine tjenester. Jeg ønsker og håper at alle har forståelse for dette. ❤️
Jeg har også forståelse for at ikke alle kunder ønsker dette, og de som ikke ønsker dette må skriftlig gi beskjed om dette til fotografen i bookingskjemaet.

Avbestilling:
Ved avglemt avtale, eller avbestilling senere enn fem dager før avtalt tid, vil det bli fakturert et gebyr på kr 750,-.
(NB! Gjelder ikke ombooking pga sykdom etc.)

FORNØYDGARANTI:
Skulle dere, etter å ha sett bildene i visningsgalleriet, ikke finne minimum 5 bilder dere liker og ønsker å kjøpe, får dere booket en ny fotografering uten kostnad. Bildene fra den første fotograferingen vil da bli forkastet og slettet fra kundegalleriet.

Viktig informasjon: Ved søskenfotografering; fotografering av barn mellom 1-5 år

Forberedelser:
Forberedelsene DERE gjøre før fotograferingen er utrolig viktig og har veldig mye å si for hvordan fotograferingen vil bli senere.
Ikke kom på fotografering med et barn som kommer rett fra barnehagen.
Jeg anbefaler alle å være hjemme med barnet dagen de skal fotograferes. Da får de hvilt skikkelig, spist og har hatt en rolig og avslappet morgen. Da er de opplagt og “seg selv” når de kommer til fotografen.
Syke barn er ikke ideelle fotomodeller.
Er barnet ikke i form/ sykt ombooker dere fotograferingen! Ring, send sms eller epost. Dette er viktig at dere som kunde gjør, fordi det er viktig at forutsetningene for fotografering er gode.
Skulle dere komme på fotograferingen selv om barnet har vært i barnehage på forhånd, eller barnet ikke er i form, gjelder ikke fornøydgarantien. Vi vil gjøre det beste ut av fotograferingen, men evt. omfotografering må bookes til ordinær pris.

Ta gjerne kontakt ved eventuelle spørsmål.

 

1 thought on “Informasjon og betingelser

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close