Informasjon og betingelser

Alle kunder må gjøre seg kjent med følgende:

Om arbeidsflyten fra fotografering og til bestilling av bilder.
Fotograferingen betales via faktura som sendes per epost i etterkant av fotograferingen.
Først når fotograferingen er betalt begynner behandlingstiden på redigeringen å løpe.
Behandlingstiden på redigeringen ligger ordinært på 2-3 uker.
I travle tider og rundt ferietider så må det påregnes noe lengre tid.
Når redigeringsarbeidet er ferdig får kunden tilgang til et passordbeskyttet kundegalleri på nett.
Utifra dette visningsgalleriet velges hvilke 5 bilder kunden ønsker digitalt, hvilket bilde som ønskes forstørret i 20×30/20×25, og om man eventuelt ønsker å oppgradere eller kjøpe til ekstra produkter.
1 time bestillingshjelp/ visningstime i Mitt lille studios studiolokaler, på kontoret jeg låner i Kristiansund sentrum, eller via telefon gis de som måtte ønske det, og koster ikke noe ekstra.
Ved kjøp av oppgradering eller ekstra produkter utover grunnpakke, så sendes det ut faktura for denne etter bestilling på dette er mottatt.

Redigering/ retusjering:
Bildene i kundegalleriet er redigerte, men ikke retusjerte.
Dersom det ønskes ekstra redigering/ retusjering utover det som er gjort, så koster det kr 250,- pr bilde. (jf. prislisten)
Dere må selv passe på under fotograferingen at barna ikke har flekker i ansiktet fra mat/ snørr e.l og at klær og hår ligger slik som dere ønsker, dersom det er viktig for dere.

Bestilling av bilder
Bildebestillingen gjøres direkte under visningstime eller sendes pr epost til mittlillestudio@gmail.com.

Standardvilkår-NFF
Under fotograferingen må alle kunder signere på en standard modellavtale utarbeidet av NFF. (Norges Fotografforbund) med tilhørende standardvilkår.
Disse vilkårene kan leses her: Standardvilkår-NFF

Digitale bildefiler
Grunnpakken inkluderer 5 digitale bildefiler, og flere kan kjøpes til i etterkant. Disse filene har 2000 pixler på den korteste siden, og kan printes med minste side på maks 20 cm for å få et godt printresultat. Ønskes print eller fotoprodukt større enn dette har jeg veldig gode tilbud fra profesjonelle printlaber, og dette etterbestilles direkte hos meg. Digitale bildefiler leveres i både farge og sort/hvitt.
NB! Jeg garanterer ikke for kvalitet, fargegjengivelse, riktig eksponering og kontrast på print og fotoprodukter som ikke er levert av Mitt lille studio AS.

Copyright og eierskap
Alle bildene fra fotograferingen har Mitt lille studio AS copyright og rettighetene til, ihht Åndsverkloven. All kopiering, scanning og reproduksjon av bilder er strengt forbudt. Ved kjøp av digitale filere gis et begrenset Copyright eierskap i bildene med følgende betingelser: De digitale bildene blir deres til personlig bruk. De digitale filene kan ikke videreselges eller brukes kommersielt. Slike henvendelser skal videresendes til Mitt lille studio.

Markedsføring:
Mitt lille studio AS forbeholder seg retten til å bruke bildene til markedsføring og evt. deltagelse i konkurranser, med mindre annet er avtalt med fotografen. Markedsføring kan være publisering på http://www.mittlillestudio.no, utstilling i studio og andre arenaer, informasjonsplakater, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, andre bildedelingssider og sosiale medier og trykte medier. Jeg tar hensyn til kundene mine og legger aldri ut bilder som kan være ufordelaktig for modellen(e). Markedsføring er veldig viktig for at jeg skal kunne drive videre og ha muligheten til å tilby mine tjenester. Jeg ønsker og håper at alle har forståelse for dette. ❤️
Jeg har også forståelse for at ikke alle kunder ønsker dette, og de som ikke ønsker dette må skriftlig gi beskjed om dette til fotografen i bookingskjemaet.

Avbestilling:
Ved avglemt avtale, eller avbestilling senere enn fem dager før avtalt tid, vil det bli fakturert et gebyr på kr 750,-.
(NB! Gjelder ikke ombooking pga sykdom etc.)

FORNØYDGARANTI:
Skulle dere, etter å ha sett bildene i visningsgalleriet, ikke finne minimum 5 bilder dere liker og ønsker å kjøpe, får dere booket en ny fotografering uten kostnad. Bildene fra den første fotograferingen vil da bli forkastet og slettet fra kundegalleriet.

Viktig informasjon: Ved søskenfotografering; fotografering av barn mellom 1-5 år

Forberedelser:
Forberedelsene DERE gjøre før fotograferingen er utrolig viktig og har veldig mye å si for hvordan fotograferingen vil bli senere.
Ikke kom på fotografering med et barn som kommer rett fra barnehagen.
Jeg anbefaler alle å være hjemme med barnet dagen de skal fotograferes. Da får de hvilt skikkelig, spist og har hatt en rolig og avslappet morgen. Da er de opplagt og “seg selv” når de kommer til fotografen.
Syke barn er ikke ideelle fotomodeller.
Er barnet ikke i form/ sykt ombooker dere fotograferingen! Ring, send sms eller epost. Dette er viktig at dere som kunde gjør, fordi det er viktig at forutsetningene for fotografering er gode.
Skulle dere komme på fotograferingen selv om barnet har vært i barnehage på forhånd, eller barnet ikke er i form, gjelder ikke fornøydgarantien. Vi vil gjøre det beste ut av fotograferingen, men evt. omfotografering må bookes til ordinær pris.

Ta gjerne kontakt ved eventuelle spørsmål.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s