Om Mitt lille studio

Mitt lille studio er et lite og privat fotostudio som er lokalisert i Sveggesundet i Averøy, 10 minutter fra Kristiansund sentrum.

Studioet eies og drives av meg, Miriam Skeide. Jeg er opprinnelig fra Sunnmøre, men har bodd på Nordmøre siden 2007. Trives veldig godt og kan nesten kalle meg selv for nordmøring nå! 😉 Jeg er enslig mor til to barn, ei jente født 2008 og en gutt født 2011, som bor hos meg annenhver uke. Derfor varierer også litt ukene mine. Jeg jobber lange dager de ukene barna er hos sin far, og korte dager de ukene barna er hos meg. Håper på god forståelse for denne ordningen, og for at jeg derfor noen uker ikke har muligheter til å ta på meg fotograferinger etter kl 13.

Jeg er ikke utdannet fagfotograf, men har utviklet meg som fotograf gjennom selvstudium og erfaring, fra hobby til hobbyvirksomhet til fulltidsyrke. Jeg har en lidenskap og pasjon for faget, og jeg elsker å ta bilder! Jeg elsker å fange det rette øyeblikket! Har vunnet mange priser for mine bilder, både i inn- og utland, og jeg vant også den høye utmerkelsen “Årets Fotograf” etter Landskonkurransen i 2016. Jeg har også oppnådd kvalifikasjonen “Qualified European Photographer” av det europeiske fotoforbundet, Federation of European Photographers (FEP).

Jeg spesialiserer meg på gravid, nyfødt og baby, men jeg tar på meg alle slags oppdrag.

Jeg kan være fullbooket noen måneder, så det er lurt å ta kontakt i god tid før du ønsker fotografering.

Kontakt meg i dag for å booke din fotosession!

-Miriam-

tel: 410 87 998
e-post: mittlillestudio@gmail.com
http://www.facebook.com/MittLilleStudio

ProfilbilderFroydis-043

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s